Acesta este un blog despre masculinitate, scris de un bărbat modern, un heterosexual care susține sincer LGBT, un bărbat care nu se ferește să își recunoască vulnerabilitățile și nici punctele tari. E un blog scris cu stil, cu o mare predilecție spre mișto și cinism, un blog despre țara asta și oamenii din ea, cu articole despre politică, psihologie, single malt-uri și bourboane, parfumuri fine și mâncăruri de tot soiul, un blog al unui bărbat ce citește și scrie poezie, dar trage un ochi și la fotografia erotică, după cum nu se ferește să dea o geană și pe pornosaguri.

Nu public advertoriale moca, nu mă interesează campaniile de caritate, susțin doar persoanele cu dizabilități, dar în modalitatea pe care EU o aleg, așa că, dacă mă spamezi cu mizerii de PR, îți voi publica într-un articol special numele și agenția pentru care lucrezi, ca să rămâneți pe vecie pe guagal.

Nu îmi trimite mocăciuni și pișcoturi. Dacă vrei să vorbesc despre brandul tău, trebuie să plătești pentru asta. Dacă te uiți in secțiunea EXPO, poți lesne observa că am destui bani încât să cumpăr lucrurile despre care scriu. Căci toate sunt cumpărate.

În fine, dacă vrei să mă lauzi sau să discutăm despre o colaborare PE BANI, iată emailul la care mă poți găsi: esti [at] formidabil punct ro