A apărut un filmulet foarte tare cu vedeta Ciprian Marica, fotbalist serios, cu fundație de caritate ca Messi, surprins în flagrant sexual, adică dând la buci unei milfe de 31 de ani, mamă a doi copii, care pozează pe instagrame drept o mămică familistă, gen power woman.

În filmare, soțul încornorat bate cuviincios la ușă, Marica abia apucă să își tragă un prosop peste pulă și iese să vadă cine o fi, că el nu a comandat nimic, când colo! hopa! e soțul femeii pe care tocmai o futuse! Incornoratul e băiatul lui Florin Muntean, bossul Transgaz care a furat din gaze grupa mare. Dar e clar că e un papa lapte și că nu o cordea bine pe șoțioară, de vreme ce aia s-a dus să lingă basanaul negru al lui Marica. De ce zic că e papa lapte? Fiindcă în situații din astea oameni suntem, te apuci și îi bați puțin pe amanți, le spargi mecla, nu te apuci, precum Florinel Muntean Junior, să faci NLP cu ăla de ți-a futut nevasta și discursuri motivaționale cu nevasta proaspăt futută. De altul.

Dar am o întrebare. ÎNTREBAREA, de fapt. E clar că ziaristul nu are videoul de la încornorat. Ci de la altcineva. Și asta înseamnă că DOBITOCUL încornorat a trimis-o cuiva, cel puțin unei persoane. Cât de prost să fii să trimiți așa ceva cuiva ce ar putea folosi filmarea împotriva ta? Mai ales când te și împaci cu soțioara și o săruți acolo unde a spermat Marica?