Mă uităm la aberațiile prostoiului de Viorel Cataramă, acest Bobby Ewing al mobilei românești, un securist narcisist media care candidează la fiecare ciclu electoral pentru Cotroceni, care se bagă în seamă la orice moment dificil prin care trece România. În general, șpăguiește presa, fiindcă, evident, nimeni nu l-ar băga în seama, având în vedere ce prostii debitează. Ultima “bombă” a vomat-o Cataramă la emisiunea senilului media Marius Tucă, unde s-a pus la dispoziția autorităților, vezi Doamne, ca să fie infectat cu covidul, boul având 65 de ani.

Și, privindu-l ce penibil e, mă gândeam că nu m-am uitat de mulți ani pe site-ul Elvila să văd ce mai vinde securistul. Așa cum mă așteptam, mobila Elvila a rămas tot una de neam prost, cu un design de anii 1989, când Viorică se ocupa cu comerțul extern, adică era săgeata Securitățîi. Da, băiatul a fost numit în 1987 director pentru Europa de Est al firmei BELCO – Belgia la Camera de Comerț și Industrie a României. În 1989, a furat toată baza de date a clienților și furnizorilor și a înființat Elvila.Trecând peste urâțenia gigantescă a produselor de mobilier, deh, or fi existând mulți români cărora probabil că li se pare luxoasă, m-am șocat când am văzut cât de scumpe sunt mizeriile de la Elvila!

În altă ordine de idei, privind puțin la cifra de afaceri a societății, să observăm că ea a scăzut foarte mult sau, în fine, nu a crescut mai deloc fără de anii 2000. Nici 4 milioane de euro.

Însă profitul s-a micșorat considerabil. În condițiile în care acum 4 luni, când a recandidat la Președinția României, Cataramă spunea că își ia din Elvila un salariu de 253 000, adică mai tot profitul și așa mic al Elvilei, se pune întrebarea de unde își permite băiatul asta viața de huzur pe care o are, de unde are bani să plătească presa ca să îi difuzeze aberațiile?

Păi, va spun eu, tot în declarația de avere, Cataramă zice că are împrumuturi acordate în nume personal în sumă de 29.202.771 lei, 652.025 dolari şi 100.000 euro. Adică evaziune, nene. Cam ca săracul Sebi Ghiță, care și-a împrumutat prietenul cu 90 de milioane de euro și 9 milioane de dolari. Că avea nevoie prietenul să își plătească rata la laptop.