Thierry Gillier, creatorul casei franțuzești  de prêt-à-porter Zadig&Voltaire, nu a aterizat ca un cașbec în modă, ci a avut background solid din familie, unchiul său fiind cofondatorul Lacoste.

Seria de parfumuri This is him! și This is her! (superb, îl recomand femeilor) a apărut în 2016 și a invadat cam de prin 2018 și piațaromânească. Parfumul pentru bărbați este unul special, ce se face remarcat imediat prin notele de santal, vanilie, piper negru și coajă de grapefruit. Un parfum misterios, insinuant, cu o aură interesantă, ce ține destul de mult de-a lungul zilei, sigur, depinde și de piele. Sticla are un design cool. Și Zadig este o casă de modă cool, aproape controversată. Le-am vizitat magazinul de brand de la Paris acum un an. Hm! Nu mi se potrivesc hainele lor, dar admir îndrăzneala lui Gillier.

Nu sunt la primul parfum de la Zadig, am avut până acum 4 diferite, și vă zic că “se merită”. Zadig&Voltaire are identitate, personalitate, și îți va transfera și ție din culeala brandului.