Să fii bărbat în ziua de azi poate să fie o problemă, fiindcă e foarte posibil ca tu, cel ce te pregăteșți să devii bărbat, să fi fost crescut în fața calculatorului, să fi flirtat cu o fată doar pe chat sau chiar să ai 28 de ani și să stai încă cu mami și tati în aceeași casă.

E un sfat bun ăsta pe care ți-l dau. Simțul umorului este definitoriu pentru a stabili o conexiune cu o femeie – de la agățat, până la pat, de la flirtat până la o relație de lungă durată. Simțul umorului este un apendice important al inteligenței. Ca și apendicele, poți să funcționezi bine merci și fără el, poți să fii inteligent și să ai simțul umorului inexistent.

Umorul este un limbaj al iubirii, unul dintre ele, poate cel mai important. Dacă umorul de început al unei relații, așa numita “vrăjeală”, e doar un filtru pentru bărbat și femeie, un filtru al compatibilității dintre ei, felul umorului și cum e el folosit se schimbă total pe măsură ce relația evoluează sau se maturizează.

Umorul devine adevăratul penis al relației, nu organul în sine.

Nu poți avea umor dacă nu ai educație, dacă nu ai citit, dacă nu ești curios și dispus mai întâi la autoironie și apoi la sarcasm. Însă îți poți educa umorul învățând de la alții, învățând din filme, din lecturi.

Umorul are mai multe culori, e important să le înveți pe toate. Și nu mă refer doar la umorul negru. Parodia, sarcasmul, ironia, autoironia, caricatura, umorul cinic, umorul copilăresc, anecdota, umorul snob, umorul de situație, exagerarea, și iată câte ai de învățat despre umor!

De ce un bărbat care vrea să aibă succes la femei, că e pentru sex, că e pentru o relație mai lungă, trebuie să aibă umor? Fiindcă femeile, chiar și privind din perspectiva evoluționistă, fac inconștient selecția sexuală țînând cont de acest indicator al inteligenței. Un bărbat cu simțul umorului arată disponibilitate pentru comunicare, nu pentru dominație.

Umorul în pat sau în bucătărie, umorul în viață sau în momentele grele, el face diferența pentru o femeie. Și sper că vrei să faci diferența, nu?