Bun, puțini bani nu costă niciun parfum Hermès, dar față de gama Hermessence, unde parfumurile încep de la 225 de euro, aici scapi cu 75. Hermès nu e o casă pentru fraieri, e luxul personificat în produse de calitate, cu un pattern stilistic greu de confundat.

Jean Claude Ellena e “nasul” din spatele acestui parfum, îl ador pe acest om deja în vârstă, care a scos peste 100 de parfumuri iconice la viața lui pentru cele mai tari case din lume. Parfumul pe care vi-l prezint azi e “partea a doua”a unui hit incredibil: Bel Ami. Ai crede că nu trebuie să faci așa ceva niciodată, ai reușit, mergi mai departe, nu mai fă un sequel.

Doar că cei de la Hermès sunt atât de conștienți de puterea lor, încât i-au dat verde lui Ellena să facă pasul. Bel Ami Vetiver nu e o continuare, deși simți “patternul” Bel Ami, un alt parfum. Și unul cu adevărat special. Față de celelalt parfum din serie, care se numește Equipage, Bel Ami Vetiver emană lux, stil, emană superioritate. Poți să fii îmbrăcat în haine de cerșetor, dacă te dai cu parfumul ăsta, o să zică femeile despre tine că ești doar un boem nebunatic, dar și-ar pune-o cu tine.

Lemn de styrax, rădăcină de vetiver, busuioc, garoafe, o nebunie complicată de ingrediente și un parfum pe care vi-l recomand din toată inima.